100 Mainstreet Center, Sydney
Saturday 10 June 2020 14:00 PM - 16:00 PM

Event Schedules

Do not miss it and be sure to attend

  • Day 01

    3 August, 2020

  • Day 02

    4 August, 2020

  • Day 03

    5 August, 2020

  • Day 04

    6 August, 2020

  • Day 05

    7 August, 2020

08:00 - 10:00 AM

Ben Sheridan

Founder & CEO

Introduction WordPress

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

12:00 - 14:00 PM

Sophie Lana

Founder & CEO

Getting Started With WordPress

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

16:00 - 18:00 PM

James Hoult

Founder & CEO

Prepare Your Hosting & Domain

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

20:00 - 22:00 PM

Oscar Helman

Founder & CEO

WordPress Theme Development Basic

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

08:00 - 12:00 AM

Rose Shipp

Founder & CEO

WordPress Theme Development Basic 2

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

12:00 - 14:00 PM

Isaac Nicholas

Founder & CEO

Getting Started With Photoshop

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

16:00 - 18:00 PM

John Arnold

Founder & CEO

Getting Started With HTML & CSS

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

20:00 - 22:00 PM

Ben Sheridan

Founder & CEO

Convert From PSD to HTML

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

08:00 - 12:00 AM

Sophie Lana

Founder & CEO

Make Your HTML to WordPress

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

12:00 - 14:00 PM

James Hoult

Founder & CEO

Introduction Search Engine Optimisation

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

16:00 - 18:00 PM

Oscar Helman

Founder & CEO

Make SEO Friendly WP Theme

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

20:00 - 22:00 AM

Rose Shipp

Founder & CEO

Advanced Theme Development

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

08:00 - 12:00 AM

Isaac Nicholas

Founder & CEO

Advanced Theme Development 2

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

12:00 - 14:00 PM

John Arnold

Founder & CEO

Make Mobile Friendly Theme

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

16:00 - 18:00 PM

Ben Sheridan

Founder & CEO

Quality Asurance Your WP Theme

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

20:00 - 22:00 PM

Sophie Lana

Founder & CEO

Getting Started With WP Plugin

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

08:00 - 12:00 AM

Ben Sheridan

Founder & CEO

WP Plugin Development

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

08:00 - 12:00 AM

Ben Sheridan

Founder & CEO

Customize Your WordPress Theme

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

08:00 - 12:00 AM

James Hoult

Founder & CEO

Interview With WP Author

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

08:00 - 12:00 AM

Oscar Helman

Founder & CEO

Close Event Ceremony & Doorprize

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.